Macam mana IMPAK DESIGN dapat mempengaruhi pelanggan untuk membuat keputusan pilih Brand anda.

Ramai usahawan ada masalah dari segi untuk dapatkam GRAFIX yang memukau, betul kan?

Jadi untuk bantu selesaikan cabaran anda untuk dapatkan grafik yang memukau ramai pelanggan, kami nak bantu anda tanpa anda jadi seorang Designer pun.

Masalah Usahawan Dalam Grafik

  • Tak tahu cara betul nak design
  • Upah designer yang terlalu mahal
  • Design taik menarik perhatian audiens
  • Tak tahu warna brand identity
  • Tak sempat nak design gambar
  • Tak tahu size yang patut digunakan untuk post di Social Media

MEREKA YANG DAH CUBA